Mar 15, 2015

HABIB AWRA: TESTIMONI

Assalamualaikum wbt


ini adalah testimoni diri sendiri

Alhamdulilah dah masuk minggu ke 3 saya pakai produk habib awra nie.
Syukur sebab produk ni produk muslim terjamin kehalalan nya dan paling best ia serasi dengan kulit saya.yeayy..!!!
Sebelum ni,dah try macam2 produk utk merawat masalah jerawat di wajah saya.Saya pun pelik jerawat yang tumbuh di muka saya akan timbul di tempat yang sama,means di pipi kiri saya sahaja.Tengoklah gambor nom.1 tu.Itu jerawat paling besar yang pernah saya kena selepas period.Adoi..tangan ni duk gatai2 nak pegang.Even sakit tapi rase mcam puas mase pegang.Rase mcam bisul kat muke nie.geli kan..hahahaha
korang perati la..dari number 1 hingga 5..ada nampak x perubahan?

Bila diperkenalkan dengan produk habib awra nie,saya pun try lah beli.
Harga nya berbaloi dgn kesan yang bakal korang dapat.


ada foundation dan sabun

TAPI SEBELUM TU,SEMUA INI ADALAH DENGAN IZIN ALLAH.

first nak cite pasai sabun dulu,,
Masa saya sapukan air buih sabun ni di wajah,makkaihh..rase lembut nyer muke..eyh.(muke yang lembut or buih tu yang lembut??)

tak kisah lah..tapi ini lah pertama kali guna produk pencuci muka ..rasa macam muke ni ringan..erm,,struktur buih soap ni rase macam best tau.Muka rase segar je.Alah..tak tahu nk describe.tapi memang best.Saya tak tipu or propa tau.Bau harum..dan sy suke bau nie.
Fungsi sabun ni bukan setakat mengecilkan jerawat tapi untuk merawat resdung sekali ...tau.
awesome kan..

pas dah rase fefeeling fresh muke..saya sapu pulak foundation nie.
Last pakai foundation,masa majlis perkhawinan.Itupun,dah rase macam serik kot!
adoi..seksa nyer..mcm2 lapisan kat wajah ni.Rase dah berkilo2.Tak tahan sgt.Tapi nak buat macam ne,.saya yang memilih utk dimakeupkan ..orang kate nak meletopss..masa tu la kan.hahahah

ok,Pakai foundation nie,sgt laa best.Uols rase macam ringan(ops..sekali lagi guna perkataan nie..act,tak tahu nak gune perkataan ape lagi)
tapi memang betul.Kalau kite pakai foundation selalunya rasemacam something kat wajah kan.Tapi beza sgt yang nie.

Maaf la saya tak reti nk describe lebih details..tapi kesimpulanya saya suke dan jatuh cinta dgn in produk..!!
korang baca la apa best nyer foundation nie..


dengar cite produk ni tengah ada SALE tau..better korang dapatkan sekarang!!


SEMUA INI ADALAH DENGAN IZIN ALLAH.



2 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers