PANGGILAN UJIAN -SPA

by - March 26, 2015

Assalamualaikum wbt
Alhamdulillah..pagi ni dapat msg dari SPA.
Kalau dari SPA ni tak lain tak bukan kisah pasai kerja..
Macam pelik pulak..sekarang ni jawatan PEMBANTU TADBIR pun depa nk buat ujian secara online.
Paling last dapat panggilan ujian dari SPA utk jawatan pembantu kastam or pegawai kastam.(tak ingt jawatan).
Masa tu ujian ni di buat pagi.Ramai sgt condem sebab kebanyakkannya tak dapat nak ekses.
Mujur saya boleh ekses dgn jayanya walaupun menyakitkan jiwa dan raga utk menjawab.Dan keputusan ujian gagal jugak.hahahaha.(ekceli tak sepenuh jiwa pun apply jawatan tu...)
So..kali ni ujian di lakukan pada waktu mlam..harap2 dipermudahkan segala2nya.Doakan ya..mane tahu rezeki saya dpt keje tetap ni.
Dan sy doakan semua2..yg masih mencari kerja tetap dipermudahkan..amin..

saya g cek kat SPA untuk lebih details.

Siapa yang bakal menempuh ujian ini?

Semoga berjaya ya..

kbai~!

You May Also Like

5 comments

  1. wahhh thniah kak . klik iklan iphone dekat sini satu yee .

    ReplyDelete
  2. sama la kita. saya pun dapat ujian ni. ada tips tak?

    ReplyDelete
  3. Nur shuhada..hahaha.tk de tips.tp kite buat yg terbaik k.doa bnyk2..

    ReplyDelete
  4. tahniah..moga berjaya ya.sekarang ni memangd dah guna exam kan.kalau dulu terus interview je.

    ReplyDelete