Mar 3, 2015

WAJAH BARU:MARCH

Assalamualaikum wbt

Hampir sebulan blog +jiakreatifelt ini diprivatekan.Memang hajat di hati untuk mengubah design blog.Saya tengok blog orang lain cun melecun..saya jugak teringin nak ubah baju blog saya ni.
Memang asyik tertangguh je nak design.Tiada langsung idea dan banyakkali ubah design.Sampai dah rasa fed up!~
Bw dan traffic blog memang hancus!~followers hilang lagi..waah!!!~
takpelah..saya yang salah.
jarang update dan privatekan blog ini.


alhamdulillah,,beginilah hasilnya

Nak buang kebosanan uols,saya letak lagu Bunga Cinta Lestari,wanita terbahagia.Tak silap lagu ni tengah top di Radio ERA.(entahlah betul ke tak..sebab saya jarang dengo radio)
Jujur saya suker sungguh lagu nie..!~layannn

Saya harap dengan berwajah baru ini,saya semakin rajin utk update dan lebih matang dalam penulisan saya.InsyaAllah.Umur saya lagi 2 tahun nak 3series.Uii!~macam tak percaya.

oklah,selamat datang kepada mereka yang belum pernah singgah ke sini..
dan terima kasih kepada mereka yang sudi singgah.!~

papaiiii...



2 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers