KULIT MUKA MACAM KOREA:SAKURA CANDY BEST!~

by - April 24, 2015

Bismillahirrahmanirrahim..

Baca pada tajuk memang meletop!dan secara langsung terus terbayang di fikiran korang kemulusan dan kehalusan serta ke'pinkish'an kulit wajah orang Jepun.Jambu sungguh!
Macam mane mereka menjaga itu semua?
Mesti ada rahsia kan..kan.Kite memang sedia maklum;orang jepun ni sangat menitikberatkan soal makanan.Banyak makan yang makanan rebus kurang pengambilan makanan bergoreng mahupun berminyak.!disiplin tinggi dorang nie...alahaii..tak macam kite nie..

Hentam je..janji sedap.

k,back to the topic!

Saya bukan nak cite pasal orang jepun ..Sebenarnya saya nak memperkenalkan satu produk kecantikan inspired dari Jepun
Dengar name pun ..macam sweet je...



sakura candy

JOM!berkenalan dengan Cik sakura candy!:)

Pernah dengar tak?uish..dah meletop uols produk nie..
dah ramai yang mempercayai dan menyakininya..
Buktinya,betapa bahagianya mereka bergambar bersama sakura candy!

sakura candy

sakura candy

sakura candy

sakura candy
Tak perlu belanje besar harga memang berbaloi dan mampu milik yer.

Mari saya belanje testimoni pengguna sakura candy!
konfem nangis,berdarah telinga punyerrr...kikikiki

sakura candy












Jeles kan..adoii..rugi pulakk kalau tak cube nie..
Mudah sungguh cara pengambilannya.Kemam je..esok2 sedar kulit wajah dah makin cantik,putih dan badan boleh ramping giteww...
Sakura candy ni produk Premium Japan Inspired tau..sangat berkualiti Dan bahan Sakura Candy ni bukan sembarangan.

Jeling sat apa kandungan dalam sakura candy nie..
  • Sakura Extract
  • Snow Lotus
  • Pamogrenate
  • Collagen
  • Vitamin C
  • Maltodextrin
  • Sucralose
Setiap sachet Kat dalamnya Ada serbuk yang sangat-sangat halusss. bila kemam aje terus menyerap ke dalam tubuh ye.

Keistimewaan Sakura Candy

✔Kulit cerah pinkish 4hari je!
✔Merapatkan miss V
✔Menambahkan keinginan tutttt!!
✔Kulit lembut macam baby
✔Tinggi antioksida(Menggunakan extrak Sakura Japan high standard)
✔Mantapkan dalaman wanita jadi 99% anak dara!
dan banyakk lagi...


kulit wajah pinkish


Banyaknya kebaikan dalam 1 sachet!
tak salah untuk melabur demi kesihatan dan kecantikan!:)
Kini usia bukan lagi rahsia..hihihih

 Lihat dengan lebih mendalam tindakan sakura candy kepada uols!


 Jangan ragu lagi dan tangguh lagi!

✿ Beucure Sakura Candy produk premium Japan inspired. KKM LULUS,HALAL,KILANG GMP ✿

KOYAK & KEMAM!!Rasa cherry sedap macam gula2

Bagi yang berminat,teruskan membaca k

Soalan yang bermain di fikiran anda sekarang ...

1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?

-Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage.

2) Kandungan kat dalam berapa?

-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?

sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong.

Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?

Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 

5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?

Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?

Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?

BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? 
Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.

Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?

Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?

Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?

Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?

Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy


Tak sangka boleh cantik dengan hanya makan rasa seperti gula-gula..
pas ni dah boleh eksen dengan orang jepun sana...hihihi

Jangan lepaskan!
Selamat dan halal tau..

HUBUNGI
SMS/WHATSAPP SHJ
017 900 3962/011 2941 0140


You May Also Like

0 comments