May 20, 2015

FULL EDIT BLOG MIRA

Assalamualaikum wbt

mira syaa

Nah! ini lah hasil design blog mira

Jujur,saya memang banyak kali tukar design blog mira.Entah kenapa susahnya nak design.Asyik rasa kurang puas hati jer.

Dengan blog ni sahaja saya dah berabis 3 -4 hari untuk betulkan segala2nya.Harap-harap owner blog ni suka....:)

Request:
kaler maroon plus blue 
simple and elegant

Jom saya ajak anda semua tengok hasil kerja saya.


2 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers