May 5, 2015

KISAH BULAN LEPAS-APRIL

Assalamualaikum wbt

Memang seronok cuti panjang bagi rakyat Negeri Perak.So memang pulun habis cuti..ni.Bukan nyer saya p berjalan2 pun..cuma habiskan masa di kampung bersama keluarga.Itu lebih bermakna kan..

ok lah,sebenarnya..kali nie,saya just nak recall balik peristiwa yang berlaku pada bulan lepas.
Bulan April memang bulan yang agak awesome kot..bagi saya!

Alhamdulillah...
Jom saya nak kongsikan sikit!

1.Lulus ujian SPA
http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/alhamdulillahlulus-ujian.html

Ujian bertulis secara on9 je pun.Actually,teringin nak ada kerjaya tetap dah agak lama menganggur di rumah.Panggilan interview masih belum tahu tarikh yang pasti..doa2kan lah saya dapat kerja tu.
aminn..

2.Menang hadiah GA
http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/terima-hadiah-ga.html

Kak Norzi kalau anjurkan ga memang hadiah2nya awesome.Berbaris-baris peserta yang join ga beliau.Dan alhamdulillah rezeki ..saya dapat la jubah maternity..ouhh!:)

3.Beli template blog
http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/1st-timebeli-template-blog.html

Akibat dari murung dan ketandusan idea,maka sy memutuskan membeli template blog je.
pemalas betul!!

4.Blog SEO 100%
http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/akhirnya-seo-blog-100.html

Yang ni pun best sangat bagi saya.Sebab seo nie memainkan peranan yang penting bgi mengerakkan sesebuah blog itu.

itu je la..nak share..

hihiihi,
kbai!

Share with the world:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic