May 20, 2015

PANGGILAN INTERVIEW SPA

Assalamualaikum..

Sungguh kejam nya saya kerana jarang sungguh update blog sendiri.
Alhamdulillah,baru je baik dari demam dan tonsil yang bengkak!

Sungguh ini lah 1st time sakit nak telan air liur yang teramat...
Nak makan perut lapar,tapi nak imenelan tu..yaAllah..azabnya.

Selepas minum air lemon(buatan sendiri) dengan izin Allah tonsil membengkak semakin pulih.So,boleh la menelan dan melantak ...hihihi


Ok.straight to the point,,ingat lagi tak entry saya sebelum ni,
UJIAN SPA dan syukur saya lulus untuk ujian bertulis tu.

Semalam,cek email..dapat panggilan intw SPA.
25/5

ooh..Rupa2nya jawatan ni under KKM.

siapa dapat panggilan interview?

goodluck tau.
Dan doakan untuk saya berjaya...kali ini.

amin..
kbai..

14 comments:

  1. sy nk bgtau jia sst... blog jia ni klu sy gunamobile tak boleh komen sbb tak boleh mobile view... huhu.. klu tablet atau pc ok je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih2..maklumkan.sy tgh nk try fixed kan..huhu.tp x berkesempatan lagi..:)

      terima kasih skli lgi...

      Delete
  2. alhamdulillah... TAHNIAH Jia....!!
    harap2 berjaya la ye temuduga tu nanti... :)

    ReplyDelete
  3. Waalaikumusalam...
    Samalah kita..
    Saya pun dapat temuduga PT17 nie..
    Tapi saya ditemuduga oleh orang SPA sendiri..

    ReplyDelete
  4. Good Luck akak! Moga segala urusan dipermudahkan yee

    ReplyDelete
  5. good luck najiah...psl tonsil mungkin boleh cuba lemon cmpur madu suam..lebih elok rasanya...insyallah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeker.sy minum lemon berais.huhu.

      xpe2..mungkin boleh cube..tq

      Delete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers