May 7, 2015

SEGMEN:SAYA SAYANGKAN BLOG SAYA!

Bismillah dan assalamualaikum wbt.

Rasanya inilah kali pertama buat tahun 2015 saya menganjurkan semula segmen.Agak lama menyepi bukan lupa tetapi muhasabah diri(hihihihii)

Tujuan segmen ini:

  • Menambahkan lagi kenalan
  • Memohon pendapat uols bagi saya memperbaiki blog mana yang kurang atau perlu di buang
  • dan last sekali ...untuk happYy...yeaya..


saya sayangkn blog saya
Saya sayangkan blog saya

  • Pastikan ada blog dan follow blog saya(saya akan follow semula ) 
  • Like my fanpage(di sidebar)TQ!~ 
  • Buat entry tajuk:SEGMEN:SAYA SAYANGKAN BLOG SAYA! 
  • Copy yang ini dan pastekan dalam entry korang

  • dan jangan lupe..Dalam entry itu,korang tulis apa yang saya perlu perbaiki dalam blog nie(yang penting nak jujur dari hati tak kisah -ve pun) dan harapan korang pada blog korang sendiri jugak~ 
  • Submit url entry korang dan nyatakan followers yang keberapa dalam kotak komen ni k.
  • dan saya mencari 5 entri yang terbaik dan menusuk kalbu..hahaha..dan pemenang yang bertuah akan dapat hadiah ..

Ada hadiah tau tapi simple je la...:
Topup RM5 bagi 5 orang !

Tarikh :7/4/2015 hingga 7/5/2015
sebarkan dan jemput kawan2 untuk turut serta k..!

Share with the world:

7 comments:

  1. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/04/segmensaya-sayangkan-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. JOIN..

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/04/segmensaya-sayangkan-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Jia... akak join ye.. tanda sokongan akak pada Jia... :)
    Follwer no.2687

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayangkan-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Eh...silap komen.. hehe.. ada masa sy join nnt ya...

    ReplyDelete
  6. KG join ya
    http://eryati.blogspot.com/2015/04/segmensaya-sayangkan-blog-saya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic