Jun 10, 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

39 comments:

  1. SALAM DARI EFG007 ..KAK LYA SINGGAH SINI DARI GA YANG SAMA..DONE FOLLOW G+ DAH LAMA FOLLOW SINI..ALL THE BEST & GOOD LUCK DEAR
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  2. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  3. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen sama. selamat maju jaya ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  5. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.goodluck jugak.n terima kasih..mai singgah

      Delete
  6. Assalammualaikum.. hai salam perkenalan.. saya singgah dari giveaway yang sama.. goodluck..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  7. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  8. Good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  9. singgah dr kontes yg same! gudluck ;) jemput singgah blog ye hehe

    ReplyDelete
  10. good luck... singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.dikbee.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum :D

    Sy singgah dan follow dari GA yg sama :D

    Gudluck

    http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  12. saya singgah dari GA yg sama ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    folow awak ..goodluck !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) terima kasih..dan sy follow kembali

      Delete
  13. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .

    From EFG002

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  15. KG singgah..KG pun join GA ni..jemput singgah ya
    http://www.kakgojes.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan..kak Sue singgah dari GA yang sama..done follow awak dan good luck ye :)

    ReplyDelete
  17. Salam, moga berjaya dalam Giveaway EFG Mega Raya

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum , Salam Ramadhan , saya singgah sini ya .

    Good luck , kunjungan dari GA yang sama :) jemput singgah ..

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

  19. sy singgah sini
    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  21. saya pun join giveaway ni. semoga berjaya

    http://www.nikkhazami.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  22. Assalamu'alaikum. Salam perkenalan :)
    Semoga kita sama-sama berjaya menang hadiah wang tunai dalam Giveaway EFG Mega Raya ni. (h) $-)

    ReplyDelete
  23. singgah n follow dr gveaway yg sama ...

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    semoga berjaya ...

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum.. Best of luck :)

    jemput join sini.. http://ridmasrm.blogspot.com/2015/07/give-away-nano-menang-by-ridmas.html
    tq

    ReplyDelete
  25. Salam kak. Kita singgah drpd segmen yg sama. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers