Jun 13, 2015

Sungguh kreatip


Memang pandai la idea nie.
Selalu basah baju even dah guna payung..lagi2kalau ujan tu berangin....adoi...
tapi guna keadah ini tidak langsung menjadi masalah kan...

Nak bagi berapa bintang yaaa....


yang ni memang awesome jugak!Siapa sanka..kemas kemain..rupa2nya..^0^
Nanti kalau ujan ..boleh tak guna payung tu...?

Yang ni nak bagi berapa bintang...


Mula2saya tengok..agak kurang jelas.
Tapi pas nengok ada kipas tu..ok..paham..

uols paham tak...:)


Gambar ni memang nak bagi 5 bintang plus plus..

sebab saya akui kalau sy masukkn eye more dlm mate mesti terkeluar..hahahah


2 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers