Oct 2, 2015

Half edit blog kak Aisy

Assalamualaikum




Berikut adalah permintaan Kak Aisya 

1. Xnak ada benda mcm kotak2 kecil masa mula2 nk masuk blog
2. Buang bar kat atas sekali tu
3. Nak ada dashboard yg simple mcm dulu
4. Link ke blog lain dlm entry nk bg berwarna yg nampak beza5. Utk blog archieve, nk ada tolak tarik , tak nak bjela2 ( lupa apa nama benda tu)


jemput tengok hasil kerja penuh

http://aisy-nasiha.blogspot.my/

2 comments:

  1. haha..siap tunjukkan mesej saya lg.. haha, apa2 pun terima kasih banyak-banyak ya, memang menepati apa yg diminta... jasamu dikenang ya...

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers