TERPAKSA...

by - October 24, 2015

Assalamualaikum wbt

alahai...lamanya dah tak tulis-tulis dalam blog sendiri.Ketandusan idea untuk menulis dan juga kekangan waktu.
Alhamdulillah...hari ini..masih ada masa sikit2 tu..curi kejap untuk ubah design blog.(simple ..)

Minggu lepas...nak cite apa yang berlaku pada minggu lepas.
Tengah boring..ngadap pc di opis..tetibe dapat panggilan.
dan number yang naik tu agak asing sebab number tu ..takde dalam contact phone

Jadi aku predict ..customer yang nak tempah edit blog.
makanya,bermulalah perbualan...

A:Assalamualaikum wbt.Saya ..Ini najiah ker..?
Sy: Waalaikummslm...ye saya.
A:OK.Saya perkenalkan ...sekali lagi..nama saya...dari LPPKN *salah rupanya tekaan saya..dalam hati dah mula rasa debar*.Saya nak jemput puan...bla..bla...Saya dapat number puan dari blog puan dan **act she ade mention nama someone..tapi sy tak dengar sgt...so saya abaikan..*

Sebenarnya..saya mendapat jemputan ke "Bengkel Bahan Promosi Pendidikan Kesihatan Reproduktif dan Sosial (PEKERTI)"

baca tajuk..amcam..nampak mengancam kan..

Jujur..saya sangat eksited.Penghargaan yang besar..yang mana saya hanya lah blogger kicik-kiciklan..tapi mereka menghargai usaha kerja hasil saya (editblog )..untuk di sumbang idea dalam bengkel mereka nie.
Para peserta yang turut hadir nanti ..bukan calang-calang orang..semuanya orang hebat except me...la.
Ade seorang blogger +Maisarah Humaira pun ada dalam nama sebagai peserta bengkel nie.

Tahniah awak!!

Bengkel ini akan diadakan pada 27-29 Oktober 2015 di Genting Highlands.

Nak dipendekkan cerita..saya minta pelepasan dari bos tempat kerja saya...untuk pergi.
Tapi...wuhaaaa....sedeynyer..bos saya tidak bagi.

Sedih tapi tak de la sampai menangis.Saya redha ini mungkin perancangan Allah.Ada hikmahnya ..kan.Saya mula redha untuk melepaskan peluang ini selepas saya konpemkan ketidakhadiran saya kepada beliau.

ok..sampai sini je la.

tak mau ingat daa...
kikiki..







You May Also Like

0 comments