Nov 27, 2015

GILER MEMBELI

Assalamualaikum wbt

Semangat membeli barang-barang terpakai tak dapat di bendung lagi.
Aduh..mula terjebak sejak sebulan yang lalu.Terjumpa group ini di facebook..dengan sengaja jari menaip "preloved item".Ada 2 3 group preloved..tapi saya lebih jatuh cinta pada group ini.



Dan inilah hasilnya...nafsu membeli dan rambang mata macam nak beli semua je.Lebih parah..sehari tak cuci mate..memang rasa something.Aduh!dah angau sungguh nie.Yang paling best kalau macam tershopping lebey....terpaksa beli senyap-senyap dari pengetahuan suami takut suami bising.huahua..sorry sayang.

Apa yang di jual?
Macam-macam ado!baju kurung,jam tangan,blouse ..etc.
Harga dalam range RM10-RM20.
Trusted seller..
alhamdulillah..setakat nie..saya dah beli hampir 10x,Ops!~

Rugi kalau tak beli.Barang-barang yang di jual memang masih ok..dan kalau uols bernasib baik..memang boleh dapat new items.~dan ada seller tu..letak price FREE cuma kite perlu bayar harga pos je.^___~.
uols pun kalau nak jual barang yang masih good boleh la sgt nak jual,.berbaloi sungguh..!Risiko beli on9 nie..uols pun tahu kan,hati-hati jgn sampai tertipu dengan scammer.

nak join sama?
jom g sini --->PRELOVED

selamat bershopping sakan ..

p/S:
masih menanti 5 lagi parcel sampai di tangan.yahOo...tak sabar nya.

4 comments:

  1. bahaya shopping online ni..hahaha..
    EHEM ! SYIRA DAH KELUARKAN BUKU TAUU...HEE..JOM SUPPORT !
    ^_^ BUKU SERENITY BY SYIRA LOKMAN ! FREE POSTAGE DAN HADIAH MISTERI (TERHAD).
    Guna #serenitysyiralokman di fb, twitter dan ig untuk tengok teaser :D

    ReplyDelete
  2. nasib baik xde duit kalau tak memang melayang la haha

    ReplyDelete
  3. Ttibe ase macam bakal terjebak! Hahhah

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers