Nov 26, 2015

LEPASKAN


Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Mungkin kau bukan buatku
Berlalu waktu bersamamu
Kau beri rindu namun palsu
Mana setia bersamaku
Bunga kau beri sudah pun layu
Kata-katamu lengkap bersandiwara
Nilai cintamu tak berharga
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, kasihmu
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Mungkin kau bukan buatku
Meniti sepi bersendiri
Bahagia cuma ciptaan mimpi
Mana setia bersamaku
Janjimu palsu yang aku ragu
Kata-katamu lengkap bersandiwara
Nilai cintamu tak berharga
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, kasihmu
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Mungkin kau bukan buatku
Benar buat otak aku semak
Aku banyak makan hati engkau lagi naik lemak
Cinta itu ikhlas bukannya peraduan
Kira lain kelakuan sebab tu tak sehaluan
Lepaskanlah lepaskan
Takde rasa sayang buat aku jadi rimas dan
Oh lepaskan oh lepaskan
Hubungan ini buat aku rasa lemas kan
Jangan cemas jangan gelojoh
Angan bintang kan jatuh ada ke takde jodoh
Dalam hatiku tiada siapa tahu
Maaf takde masa angkat kaki aku chow
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, kasihmu
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Mungkin kau bukan buatku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, kasihmu
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Oh! Lepaskan, hatiku
Oh! Lepaskan, lepaskanlah
Mungkin kau bukan buatku

No comments:

Post a Comment

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers