Nov 13, 2015

Rasa menyampah dengan mamat nie

Assalamualaikum wbt

Dan jujur...tujuan sy tulis nie bukan sebab sy nak tolong up kan lagi dia..tapi saya just nk kongsikan disebalik apa yang berlaku.Ia Kebetulan atau Amaran?

Memang jujur..naik menyampah dengan mamat nie.Nak cari publisiti murahan sungguh!dia sengaja nak cari amarah orang Islam.Siapa lagi kan mesti uols pun dah sedia maklum.Tak perlu di perkenalkan lagi.

p/s:
Bagi mereka yang duk share lagi apa yg dia buat..plez stop it sekarang
Bagi yang menyumpah seranah di facebook dia..sila lah lupakan.

Alvin Tan
Spesis Alvin Tan ini tidak perlu dilayan oleh kelompok yang nak berdakwah cara lembut (nasihat) ataupun nak berdakwah cara keras (amaran)
Kerana spesis seperti Alvin Tan hidup bernafsukan perhatian

Maka membunuhnya mudah dengan Tidak melayan
Tidak perlu share dan likes
Maka dia akan mereput dengan sendirinya

Petikan: PU RAHMAT

Siapa tak hangin dengan apa yang dia buat selama SINI
dan baru -baru ini dia buat hal lagi.
Allah..rasa nak menangis bila tengok apa yang die buat.Apa yang boleh saya simpulkan,jiwanya kosong dan perlukan perhatian.Kesian sungguh.
Menghina agama islam dalam masa yang sama..dia sedang menghina diri nya sendiri.!
Tahniah ko!~Kadang-kadang rasa macam ko ni ade terputus wayar.huh~

Dan menarik untuk saya share..

Uols tahu kan atau uols sedar tak ini lah antara ayat2 yang telah di cemari oleh naj** si giler tu.Baca dan fahami maksud nya.

(Kekufuran mereka) yang demikian, ialah kerana mereka lebih mengutamakan kehidupan dunia daripada hari akhirat, dan kerana Allah tidak memberi hidayah petunjuk yang menyampaikan kaum yang kufur ingkar (kepada kebahagiaan di akhirat).

Mereka itulah orang-orang yang telah dimeteraikan Allah Taala hati mereka dan pendengaran mereka serta penglihatan mereka; dan merekalah orang-orang yang lalai.




Tidak syak lagi, bahawa mereka ialah orang-orang yang rugi pada hari akhirat kelak.

(An-Nahl.107-109)

untuk makluman semua..si mamat ni mengambil helaian alquran untuk mengelap ***
dan inilah antara helaian yang di koyak.

Sungguh tidak ada kebetulan..semuanya telah di rancang oleh Allah swt.
Moga kite bertambah iman dan dimatikan dlm keadaan husnul khotimah.

Allah...:(



2 comments:

  1. like zeriuzzzzly tak faham yang still lagi komen komen di post dia. -..-''

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers