Jun 16, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016


klik banner

Rugi la kalau korang tak join Giveaway mudah ni. Hadiah menarik sangat ... ! Untung-untung dapat la korang guna duit tu untuk beli baju raya bagi siapa yang tak sempat nak beli lagi tu kan ?

Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Product:  European Style 4-in-1 Women Bag

JLM2016 Sales price: RM29.90Date: 16/06/2016Time Start: 2.00pmTime End: When limited quantity sold outLimited Quantity: 300 units only



    ProductTraveler Backpack 
        JLM2016 Sales price: RM19.90
         Date: 30/06/2016
         Time Start:3.00pm
        Time End: When limited quantity sold out
          Limited Quantity: 300 units only





Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag

JLM2016 Sales price: RM29.90

Date: 30/06/2016

Time Start:11.00am

Time End: When limited quantity sold out

Limited Quantity: 600 units only





ProductWaterproof Backpack

JLM2016 Sales price: RM22.90

Date: 27/06/2016

Time Start:4.00pm

Time End: When limited quantity sold out

Limited Quantity: 100 units only



Product:Classical Men Boat Shoes

JLM2016 Sales price: RM23.90

Date: 24/06/2016

Time Start:3.00pm

Time End: When limited quantity sold out

Limited Quantity: 300 units only



1 comment:

  1. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers