Sep 6, 2016

Nak tanya kenapa

Assalamualaikum wbt

Siapa boleh tolong saya,
Kenapa bile sy tengok layout blog setting saya,,jadi macam dalam gambar nie yer..?
saya tak boleh nak view kat tepi..:(
kenapa ye jadi macam nie.
Tolong sesiapa yang boleh jawab kan..

Terimakasih



5 comments:

  1. Sebab.. Google buat pengubahsuaian. Reen pun kena.. Hihihi tp reen dah betulkan.

    ReplyDelete
  2. Sis kne tnye owner yg buat template sis guna skrg.. Template kite dr owner yg berlainan, jadi.. Codenya xsama.

    ReplyDelete
  3. Ala.. xpandai bab2 nie.. Harap semuanya ok..

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers