RENEW DOMAIN

by - January 24, 2017

Assalamualaikum

Lamanya menyepi kan...bukan apa sibuk sikit plus takde idea weyy nak taip apa.(Walaupun sebenarnya ada je perkara yang saya nak share sepanjang menyepi nie...ekseli malas nak menaip je kan)




Hari ini baru berjaya renew domain dot com di NETKL setelah beberapa kali email masuk sebagai reminder.Cadang nya nak je aku terminate domain nie sebab yela aku pun rasa macam nak bersara pilihan dari dunia blogging.(hahaha..x tahan ayat itu).

Tapi bila dikenang dan ditilik2 kembali baiklah aku teruskan dunia blogging ini walaupun pada dasarnya kalau tukar ke blogspot pun boleh je nak blog kan.Cume rasa sayang dengan domain dot com nie..---> www.jiakreatifelt.com

Dah hampir 4 tahun aku pakai domain nie.Banyak sangat kenangan ...plus cari sideincome pun menggunakan domain ini.InsyaAllah..harap2 kekallah sampai bile2 name nie.

ok itu saje.TATA..!~



You May Also Like

2 comments