Feb 6, 2017

UJIAN MENAIP DATANG LAGI

 Assalamualaikum wbt

Hari Jumaat minggu lepas ,bukak web utk semak tempat ujian menaip.
Ekceli dah apply ujian ni dari tahun lepas tak silap bulan 12 hari tu.
So dapat tahu pusat peperiksaan 2 minggu sebelum ujian dijalankan,

Nebes bak hang..yelah ..sebelum ni aku dah hadap ujian ni 2 kali.Hope so sangat ujian kali ketiga ni lulus dengan jayanya.Doakan uols...

Tiap2 hari aku test menaip kat opis..curi curi masa menaip untuk lebih konfiden dan lebih cekap ,..
Harap2 aku tak nebes masa menaip nanti..


4 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers