Mar 8, 2017

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

semoga trafik blog aku jadi sesuatu yang owsem..

22 comments:

  1. Salam kenal..
    Good luck 😍..

    ReplyDelete
  2. Hi JIA...Komen kat awk pula...Semoga dpt meroket bersama²...

    ReplyDelete
  3. salam kenal jugak dari dePalmaSP..

    ReplyDelete
  4. Assalamualikum...

    Singgah kembali dari segmen yang sama.

    All the best

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya ya, teruskan meroket lagi..... InsyaAllah berjaya nanti...

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan & follow...

    akak pun join segmen yang sama.. hihihi

    ReplyDelete
  7. In Sha Allah, saya akan meroketkan entri ini pada 11 mac 2017 .. lihat dashboard nanti ye ..

    Kalau sudi ceritalah nanti ye .. bukti saya tunaikan janji segmen saya tu.

    - hasrulhassan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang terbaik segmen nie.Tak pernah2 post sy dpt view ratusan

      Delete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers