Apr 3, 2017

Handsock pelbagai pattern!~

Assalamualaikum

bersawang habis dah blog nie
Jarang sangat sangat nak update tapi setiap hari log in.
Ketandusan idea nak share apa kat korang.Tiada yang menarik ..
tapi kalau nak share pun tak pandai nak mula dari mana..

oklah..hari ini ada free sikit kat opis so taip lelaju sebelum bos nampak
hihii

just nak share kat korang yang aku ada jual macam-macam handsock mampu milik dan cantik.Itu yang korang suke kan kan...malah selesa sangat bila korang pakai."Seolah rasa tidak memakainya .."aceyacey...

jom layan gambar kot kot ada yang berkenaan di mata..:)


1. Hndsock dwitone


2, Hndsock tulip


3. Handsock ajda


4. Armsock


5.Handsock dalila

kalau ada yang nak merisik tu ...boleh la wasup i




4 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers