Apr 14, 2017

JOM KITE BER"FELT"

Asslamaualaikum dan Salam jumaat yang indah

Alhamdulillah masih diberi kesempatan dan peluang untuk menghirup udara Allah pinjamkan ..
Dikesempatan ini nak menjemput chuols untuk memeriahkan "Giveaway Jiakreatifelt!"
Hadiah tidaklah semegah mana cuma jika kalian bertuah kalian buleh hadiahkan untuk diri sendiri atau hadiahkan kepada emak, kakak adik ataupun isteri..InsyaAllah berpanjangan pahala yg kalian dapat jika depa memakainya...InsyaAllah..

Ok..back to topic,

Pernah dengar tak x Kain felt?

Dulu saya terjebak dengan dunia Felt nie.Masa tu buat suke2 dengan kawan opis.Tak silap tahun 2010 dan dalam masa yang sama baru kenal dunia blogging.Just because nak promote hasil crafting di blog.Masa berjaya buat keychain tu dah gatai gatai di promote kat blog dan tak sangka dapat pulak tempahan.Pada mulanya nak suke2 tapi dah jadi minat untuk lebih serius.
Tempahan macam -macam bentuk, antaranya bentuk kereta,scooter, dan macam macam lagi.Alhamdulillah.Nak tengok tak hasil-hasil kerja saya yang tak seberapa nie..

1. Sini
2. Sini
3. Sini

dan ada lagi tau..chuols kalu rajin boleh godek di entry saya yang lepas.

Craft ni memang best sebab saya rasa puashati dapat hasilkan sesuatu even tak cantik mana.
Pastu boleh jual dan tambah sideincome.Kejayaan paling besar yang saya dapat adalah dapat tempahan dari kawan untuk dijual pada hari Kantin Sekolah ..Masa tu tak tergambar perasaan gembira bukan sebab nak duit tapi sebab rasa sebuah penghargaan yang besar apabila hasil kerja kita dihargai.

Ok sebenarnya bukan kisah itu yang saya nak highlightkan.Saya suka nak share dengan korang betapa bestnya dunia crafting..nie.Bagi yang dah menceburi mesti faham tapi bagi yang masih belum tapi berminat tak salah grab peluang ini ...

Malah sekarang ni makin senang chuols nak dapatkan material felt nie.

Beli online kat ASMA FELT BOX

- Produk utama ialah polyester felt, starter pack dan butang2 comel.

- Bahan2 felt craft secara online, iaitu kain felt, butang,keychain, brooch, peralatan menjahit dan sebagainya

- Dapat FREE POSTAGE untuk pembelian RM100 (di website sahaja)

- Barang dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum

- Pembayaran sebelum 12 tengahari akan dipos hari yg sama

-Email: asema84@gmail.com

-Facebook : facebook.com/asmafeltbox

Kat sini Ada jual starter pack tau...ini memang sesuai untuk depa yang baru nak berjinak2 ..



Ya Allah gerammmnya tengok ..benda2 comey nie.Saya sangat alah dengan benda2 comeyy..

Semua benda craft ada kat situ,antaranya kain felt, butang,keychain, brooch, peralatan menjahit dan banyak lagi.Kena tengok sendiri baru rasa rambang mate weyy...


ini l;ah kain felt 


Ribbon 


ada macam2 kaler yang boleh pilih.


Butang love yang pelbagai kaler


Bentuk ladybird


polkadot kain felt

Dan sebenarnya masih banyak lagi ..jemput2 lah tengok di website ASMA-FELT-BOX 
Jangan malu dan segan.Harga pun memang mampu milik..

Semua orang ada tahap kreatifnyer cuma bagaimana untuk mengasah dan mengaplikasikan ..


p/s: Selepas tengok barang craft yang comey nie semangat untuk crafting kembali berputik...







1 comment:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers