Masalah haid jangan ambil mudah - Jiakreatifelt

Apr 26, 2017

Masalah haid jangan ambil mudah

Assalamualaikum wbt

Masalah haid bagi wanita adalah sesuatu yang sangat membimbangkan.Malah ia boleh memberi kesan buruk jika dibiarkan.Tolong ambil berat dan bertindaklah segera!

Sejujurnya aku punya masalah yang sama ...dah cuba macam2 produk untuk menyelesaikan masalah ini.Dah juga jumpa doktor pakar sakit puan,Doktor kate aku ada masalah hormon tidak stabil.
Makan ubat hormon baru boleh keluar..Allah sampai bile harus bergantung kepada ubat hormon kan.Malah doktor kabo ada kesan sampingan jika still makan ubat hormon melebihi tempoh 6 bulan.Aku mengambil langkah untuk mencuba produk yang lebih natural seperti jamu.

Dan alhamdulillah,aku sekarang sedang guna satu produk Virgin care.

Bagi aku sendiri sejak amalkan produk ni rasa sakit badan hilang(badan berangin) malah lebih bertenaga.Syukur produk ni serasi dengan aku.Cuma period je belum mai lagi.Ate baru sebotol kan.Kesan nya berbeza mengikut badan masing2.Bagi aku ini dah menunjukkan kesan yang baik.Plus takde kesan sampingan jika chuols amik dalam tempoh yang lama.


Maih risik2 dulu VIRGIN CARE ini...

Virgincare adalah jamu dan ramuan 100% bahan semulajadi Tanpa Pengawet, Tanpa Steroid, Tanpa Kimia..Dikilangkan secara GMP untuk mendapatkan Premium Quality..😍


Information Tentang VIRGIN CARE :

🌹Mengembalikan awet muda
🌹 Menghilangkan senggugut serius
🌹 Merawat penyakit keputihan
🌹 Memulihkan urat saraf
🌹 Mengecutkan peranakan
🌹 Merawat kebas kaki tangan
🌹 Merawat payudara ( kanser )
🌹 Menyuburkan rahim untuk mendapatkn zuriat
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 Menegangkan kembali payudara dan pinggul
🌹 Memulihkan lenguh sendi dan tenaga batin
🌹 Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
🌹 Menyempitkan rahim
🌹 Menyembuhkan Cyst
🌹 Menghilangkan gatal di faraj wanita
🌹 Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin dan keguguran
🌹Memperbanyakkan Susu Ibu

Kesan Penggunaan :-
Insert SEAWAL 1 Jam...
Ketat Macam Anak Dara (konfem, bukan ckp kosong!!) 
Makan SEAWAL 24/JAM...

VIRGINCARE Ada 70 biji..sehari 2 BIJI JER lepas Makan pagi atau mlm sblm tdo...Tahan sebulan Lebih tau.....

Jamu ni boleh Makan Dan insert mmg lgi POwerrrr n Kebabooommmm...

BAGI YANG BETUL2 INGIN MERAWAT MASALAH KEWANITAAN ANDA.

Jom ikthiar segera dgn VIRGINCARE...Jangan biarkan ianya menghantui kehidupan anda setiap bulan.

Jom sayang2..sayangi diri anda,Berikanlah peluang anda untuk mencubanya sendiri..dan rasai keberkesanannya pada tubuh badan anda.

Kalau chuols baca testi2 VC ni memang jeles habis la..
Jom layan dulu











Tak kenal mana nak cinta..Dah kenal. pasti jatuh cinta..tak gitu .
Ada yang nak mencuba jangan malu segan na..sebab produk ni natural dan memang jimat.Boleh tahan 2 bulan *bergantung kepada penggunaan*

Nak kenal VC ws je (najiah)
Kite sesame gotong royong menyelesaikan masalah chuols..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard