Masalah haid jangan ambil mudah

by - April 26, 2017

Assalamualaikum wbt


Masalah haid bagi wanita adalah sesuatu yang sangat membimbangkan.Malah ia boleh memberi kesan buruk jika dibiarkan.Tolong ambil berat dan bertindaklah segera!

Sejujurnya aku punya masalah yang sama ...dah cuba macam2 produk untuk menyelesaikan masalah ini.Dah juga jumpa doktor pakar sakit puan,Doktor kate aku ada masalah hormon tidak stabil.
Makan ubat hormon baru boleh keluar..Allah sampai bile harus bergantung kepada ubat hormon kan.Malah doktor kabo ada kesan sampingan jika still makan ubat hormon melebihi tempoh 6 bulan.Aku mengambil langkah untuk mencuba produk yang lebih natural seperti jamu.

Dan alhamdulillah,aku sekarang sedang guna satu produk Virgin care.

Bagi aku sendiri sejak amalkan produk ni rasa sakit badan hilang(badan berangin) malah lebih bertenaga.Syukur produk ni serasi dengan aku.Cuma period je belum mai lagi.Ate baru sebotol kan.Kesan nya berbeza mengikut badan masing2.Bagi aku ini dah menunjukkan kesan yang baik.Plus takde kesan sampingan jika chuols amik dalam tempoh yang lama.


Maih risik2 dulu VIRGIN CARE ini...

Virgincare adalah jamu dan ramuan 100% bahan semulajadi Tanpa Pengawet, Tanpa Steroid, Tanpa Kimia..Dikilangkan secara GMP untuk mendapatkan Premium Quality..๐Ÿ˜


Information Tentang VIRGIN CARE :

๐ŸŒนMengembalikan awet muda
๐ŸŒน Menghilangkan senggugut serius
๐ŸŒน Merawat penyakit keputihan
๐ŸŒน Memulihkan urat saraf
๐ŸŒน Mengecutkan peranakan
๐ŸŒน Merawat kebas kaki tangan
๐ŸŒน Merawat payudara ( kanser )
๐ŸŒน Menyuburkan rahim untuk mendapatkn zuriat
๐ŸŒน Melancarkan peredaran darah
๐ŸŒน Menegangkan kembali payudara dan pinggul
๐ŸŒน Memulihkan lenguh sendi dan tenaga batin
๐ŸŒน Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
๐ŸŒน Menyempitkan rahim
๐ŸŒน Menyembuhkan Cyst
๐ŸŒน Menghilangkan gatal di faraj wanita
๐ŸŒน Menyembuhkan luka dalaman selepas bersalin dan keguguran
๐ŸŒนMemperbanyakkan Susu Ibu

Kesan Penggunaan :-
Insert SEAWAL 1 Jam...
Ketat Macam Anak Dara (konfem, bukan ckp kosong!!) 
Makan SEAWAL 24/JAM...

VIRGINCARE Ada 70 biji..sehari 2 BIJI JER lepas Makan pagi atau mlm sblm tdo...Tahan sebulan Lebih tau.....

Jamu ni boleh Makan Dan insert mmg lgi POwerrrr n Kebabooommmm...

BAGI YANG BETUL2 INGIN MERAWAT MASALAH KEWANITAAN ANDA.

Jom ikthiar segera dgn VIRGINCARE...Jangan biarkan ianya menghantui kehidupan anda setiap bulan.

Jom sayang2..sayangi diri anda,Berikanlah peluang anda untuk mencubanya sendiri..dan rasai keberkesanannya pada tubuh badan anda.

Kalau chuols baca testi2 VC ni memang jeles habis la..
Jom layan dulu











Tak kenal mana nak cinta..Dah kenal. pasti jatuh cinta..tak gitu .
Ada yang nak mencuba jangan malu segan na..sebab produk ni natural dan memang jimat.Boleh tahan 2 bulan *bergantung kepada penggunaan*

Nak kenal VC ws je (najiah)
Kite sesame gotong royong menyelesaikan masalah chuols..



You May Also Like

0 comments