Celcom apa dah jadi

by - June 13, 2017

Assalamualaikum

Siapa pengguna celcom?
Mesti korang tahu apa yang berlaku pagi tadi?
Celcom buat hal lagi kali ni lebih tragis " no service .."
Haangin ,,,je rasa.
Tak boleh langsung nak buat panggilan mahupun sms.

Bayangkan rasa mcam tertipu bila berlaku macam nie tanpa ada notis terlebih awal.
Agak lama baru line ok
pas dah ok nie,aku pun g website celcom ..dan surpisingly nie lah notis dari celcom



Aku sebagai pengguna celcom rasa sangat tak adil dengan service yang diberikan.
Aku dah spent alot pada celcom nie..yela sebab aku buat installment phone dan postpaid jadi bile terjadi macam nie ,,rasa mcam menyesal tak sudah weyy...

Sebenarnya bukan ini kali pertama malah dah berbulan aku bersabar dengan kejadian nie.
Aku memang tak puah hati dari segi internet.Panggilan dan sms tiada masalah.
Internet sangat Slow dan kadang- kadang terus tak boleh connect.

Agak2 kenapala celcom jadi makin teruk lately nie.Bile kol customer service pasti ayat yang sama

"Kami akan mengambil report dan tindakan .."

Hurm...basi..!

Aku harap selepas ini celcom akan menambah baik perkhidmatan dan hati2 takut ramai yang berpaling ..nanti.

kbai...~




You May Also Like

3 comments

  1. Itulah pagi tadi bila sampai office tengok line takde pangkah terus ingatkan phone problem dua kali restart tak boleh juga.

    Pastu siap cabut bateri lagi on semula pun sama takde line tanya member sebelah celcom juga dia kata sama phone dia pun takde line juga hurm... dah sahlah line celcom yang problem without any notice

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy restart phone duk ingtkn msalah phone.

      :(

      Delete
  2. tukar je ke digi. dulu abam kie alami masalah yg sama. bila tukar ke digi line bkn main clar lagi! dpt 4G lagi!

    ReplyDelete