Jam buruj dah sampai - Jiakreatifelt

Jun 11, 2017

Jam buruj dah sampai


Assalamualaikum

Alhamdulillah dah 16 Ramadhan hari ini..
Syukur Allah masih berikan peluang untuk kite sentiasa memperbaiki diri .

Rabu lepas, aku order jam buruj nie.Itupun selepas beberapa hari aku berkira-kira samada betul ke tak keputusan aku.Kehendak atau keperluan.

Pestime tengok dah melting weyy.
Hanya seutas jam ada 12 fungsi dalam tu.Tak ke rasa macam owsem ..

So hari jumaat selamat mendarat jam buruj yang aku idamkan.

eksited bak hang.
Wane yang aku pilih warna kelabu

Jom reveal sat apa yang aku dapat 

1.FREE BOX JAM
2.FREE BAG KERTAS JAM BURUJ
3.NO CABUTAN BERTUAH MENGERJAKAN UMRAH
4.WARRANTY CARD SELAMA 1 TAHUN

Amcam..mengancam kan.Act inilah pertama kali aku pakai jam mahei.(bagi aku mahe la)Selalu beli jam range RM10-RM100..Untuk jam nie tak tahu kenapa aku nak sangat milikinya..tak salah kan untuk reward diri sendiri...

Mai aku cite kelebihan jam nie

MODEL TERBARU BURUJ, LEBIH EXCLUSIVE, DAN LEBIH MENARIK

APLIKASI UTAMA BW 03

1. AUTOMATIK KIBLAT
- hanya perlu tekan butang qiblat dan anak panah akan mencari sendiri arah kiblat tempat semasa. dari posisi mana sekalipun.

2. WAKTU SOLAT
- Waktu solat bagi seluruh bandar-bandar besar dunia, waktu solat akan auto update dan boleh juga ditambah kordinat bandar baru dengan mudah.

3. TULIS NAMA
- anda boleh tulis nama anda atau apa sahaja sehingga 7 huruf. dan boleh memilih samaada ingin memaparkan di depan skrin atau tidak.

4. PENANDA AL QURAN
- jam sudah dilengkapi dengan nama surah dan no ayat. hanya perlu pilih surah mana dan ayat berapa yang kita baca.

5. KALENDAR HIJRAH DAN MASIHI
- anda boleh memilih samaada mahu paparan kalendar hijrah atau masihi yang berada di mood utama jam.

6. DWI-BAHASA
- jam ini memberikan anda pilihan samaada mahu menggunakan Bahasa Arab atau Bahasa Inggeris.

7. ALARM
- selain alarm waktu solat. jam ini juga dilengkapi dengan aplikasi penggera jam biasa.

8. STOPWATCH
- kiraan dari 0.1 saat hingga 9 jam.

9. MOON AGE
- anda boleh mengetahui umur semasa bulan.

10. BATERI INDIKATOR
- akan menunjukkan kadar bateri semasa.

11. AUTOMATIK KOMPASS
- anda juga boleh mengetahui kedudukan darjah semasa dan mencari arah mata angin menggunakan jam ini.

12. DAYLIGHT SAVING TIME ( DST )
- untuk menurangkan waktu semasa 1 jam atau mempercepat 1 jam.

13. TAQWEEM
- jam ini dilengkapi dengan 6 cara kiraan waktu solat utama dunia. di Malaysia kita pilih EGYPT.

14. TIME DISPLAY
- boleh pilih ikut kesesuaian sistem 12/24

15. AZAN SAFETY
- boleh betulkan jika waktu solat yang dipaparkan lari seminit dua.

16. LAMPU LED HIJAU
- lampu led hijau yang sangat terang dalam keadaan gelap.


SPESIFIKASI TEKNIKAL

weight::130g
diameter:41mm
thickness : 13.50mm
length : 235mm



Tapi korang nak tahu tak selain dari jam buruj ekslusif nie..ada jugak jam lain.
Mesti korang tak tido malam kalau tengok..dan paling best ada FLASH SALES untuk jam special ramadhan dan Mikat.Nak tahu details korang wsap aku.Memang harga nangis ..mujo la aku dah beli dulu kalau tak memang aku rembat 1 lagi je.Geram plak aku rasa kan..

http://www.wasap.my/60174428730

Time ni la korang nak beli ntuk diri sendiri dan hadiahkan kepada orang tersayang.


Kalau nak berminat boleh je direct melalui aku..aku bantu korang cara nak dapatkan.


6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard