Half edit blog Ciklilyputih

by - July 09, 2017



Assalamualaikum

Mungkin ramai yang tak tahu aku juga mengambil tempahan blog ala carte.(ceyy..macam order makan plak)
Macam tempahan dari ciklily putih ni just minta aku edit beberapa perkara dalam blog beliau.

Blog ciklilyputih ni dah serba cantik.Beliau just minta aku editkan header,menu tab dan sidebar-title.
Terimakasih kak lily.
so korang nak tengok hasil penuh buleh usya sini ---> http://www.ciklilyputih.com/

Ada yang nak edit half blog?
Boleh je.

wasap i k

0174428730

You May Also Like

6 comments