Semangat blog kembali lagi..!

by - July 08, 2017




Cheer up blog template

Sila abaikan gambar model yang super seksi tu.
Assalamualaikum wbt

Hai gaizz..
Alhamdulillah blog aku dah berubah wajah sekali lagi.Sebenarnya baru menarik nafas lega sebab dah berjaya siapkan tempahan edit blog.(nanti saya kongsikan hasil selepas di approve oleh owner blog na).

Selepas edit blog kastemer maka semangat untuk edit blog sendiri kembali berkobar. Aku tak buleh biarkan blog ini usang sebabnya salah satu pendapatan sampingan aku adalah melalui blog nie..kan.So why not aku kasi ceria sikit pada blog aku dan di masa yang sama aku nak memperbaiki cara penulisan aku supaya nampak lebih matang dan bersahaja(i try..)

Aku terus google "responsive blog template" ..just bcoz aku dah ketandusan dan kepenatan otak untuk mendesign blog sendiri.Cukuplah sekadar aku download dan apply terus ke blog aku.Itu yang aku buat pada mulanya.Cari punya cari..akhirnya aku jumpa.


terus lah download dan apply ke blog.Memang semart dan aku jatuh hati..cewaahh
Penggunaan warna yang simple bertetapan dengan umur aku sekarang.aaacceyy..
Lagipun ini responsive template.Amat friendly view on mobile ..
Habis touch up based on instrustion yang diberi,Tetibe hati rasa kurang puashati ..

Why not aku beli je full version kan..

Ok,nekad!Aku terus beli template ni dengan harga RM45 melalui paypal.Apa yang aku dapat selepas membeli tempalte nie:
  •     Remove Footer credits
  • Lifetime Premium Support
Dan alhamdulillah segalanya dipermudahkan.Seleasai payment,aku dapat file zip yang mengandungi blog template .

  • Cheerup With Slider Full Version
  • Cheerup Template Full Version



jadinya aku pilih yang without slider tu.(belah kiri)

Hasilnya korang boleh tengok blog aku sekarang..
Berbunga hati mak bile tengok baju baru blog aku nie.Semakin bersemangat plak nak menaip ..kikiki.

janganlah pas ni aku krik--krik--krik lagi.

oklah korang aku habiskan kat sini je la..penat menaip dah.
kalau korang rasa nak tanya pape2 just drop komen di bawah na.InsyaAllah aku balas.

oklah babai..

Selamat hari raya korang..!
Maaf zahir batin.



You May Also Like

6 comments

  1. SubhanaAllah..baru petang tadi kak PC tergerak nak tukar template..dan ini salah satu dalam senarai..huhuhuhu...menarikkan...terbaiklah..cantik..kemas..simple..

    ReplyDelete
  2. Tergerak hati jufak nak tukar template ni .masih mencari cari design

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah semoga dipermudahkan ..:)

      cari jgn tak cari..

      Delete