Full edit blog Kak Ainie

by - August 20, 2017

Assalamualaikum

korang cuti-cuti ni gi mana ..
Aku lepak je kat rumah mak ayah aku nie.Sambil2 tu update sikit blog nie ha..

Ok ..

macam biasa nak share hasil edit blog kak ainie

Blog ni masih baru dan kosong lagi,.
Kalau korang nak follow dulu pun tak pe sebab owner blog ni jual beg yang comel tau dan jugak jual produk kesihatan.

https://mamarizqishops86.blogspot.my/
https://mamarizqishops86.blogspot.my/

Jenis template: Template Biasa(Bukan responsive)
Tema: Flower
Warna: Mostly pink

ok ..itu sahaja la.
korang nak tengok hasil penuh boleh klik link di atas k. ;)

------------------------------------------------------------------

Tempahan edit blog masih di buka ye.

wsp aku : 0174428730






You May Also Like

5 comments