Saya jual handsock dan stoking !

by - October 29, 2017

Assalamualaikum gaiz


Ini adalah salah satu handsock yang menjadi kegilaan ramai wanita..ciacia..💖

Apa kabo semua?Lamanya tak update blog sendiri.Busy dengan kehidupan sehari dan jujur ketandusan idea untuk menaip.

💞Saje nak share dengan korang..partime bisnes yang aku buat.
Alhamdulillah dah hampir 6 bulan ..kot.

Ada yang minat atau suka pakai handsock tak kat sini?
Aku ade jual tau.InsyaAllah yang penting harga murah dan design cantik plus material yang super selesa.
Bagi yang baru nak berjinak nak pakai.. teruskan niat korang tu dan semoga istiqamah ye.
Pedulikan pandangan orang pada kite..yang penting penilaian Allah.

Nak tengok lebih lagi best boleh like ramai2
👉https://www.facebook.com/handsockmurahcantik/
👉https://www.facebook.com/handsockmurahcantik/


You May Also Like

0 comments