Edit blog Teratak Pena

by - February 26, 2018




As salam,
Alhamdulillah masih diberi peluang dan kepercayaan untuk edit blog kastamer.
Kali ni memang ambil masa yang lama untuk siapkan.Ketandusan idea dan kekangan waktu memang menjadi faktor utama kelewatan menyiapkan design.

Tapi syukur kak shimah ni faham dan tak push aku ..
Terimakasih banyak banyak kak.
Kak shima ni banyak kali dah order tempahan dengan aku.

oklah,,tu je nak bebel.
sapa nak tengok hasil penuh boleh usya disini https://teratakp3na.blogspot.com/




You May Also Like

10 comments

  1. terbaik lah sis.. nt kak shaz nak tempah jugak lah... hehe...

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/hotel-idaman-pada-harga-terendah-di.html

    ReplyDelete
  2. purple my fav colour..simple dan nampak kemas

    ReplyDelete
  3. Terima kasih banyak2 dik atas kesudian touch up blog akk... Suka sangat

    ReplyDelete