Teruk nya aku~

by - July 08, 2018

Assalamualaikum wbt




Ada ke yang perasan yang aku dah lama tak update blog ni ?
ke memang takde yang kisah pun..haha
Sebenarnya bukan aku tak nak update pape2 cume ke"bz"an yang melampau sampai lupe
hahaha..kalah PM nie kan..

Ok, baru2 ni (tp takdelah baru sangat) seorang customer aku wsap aku nak order design blog.
katenya tengok blog aku macam tak aktif je.(glurrppp...) memang tak aktif pun tapi sebenarnya aku ada.kadang2 aku curi curi masa untuk bw ke blog lain.Tinggalkan komen sikit dan pastu keluar..
Itu pun bkn selalu aku buat bila aku teringat dan ada masa2 senggang ..kejam sangat nie kan.

Ada yang rindu ke nie..
oklah korunk nie pun aku memang free tu yg dapat conteng2 sikit blog nie.
Jap lagi aku nak pergi Jamuan Raya di Tambun,InsyaAllah.

k tata korang.Jaga diri dan iman k.

p/s: Nanti aku tulis lagi tapi tak janji bile


You May Also Like

1 comments

  1. memang ramai juga blogger yang busy sejak kebelakangan ni. Take care ye sis jia, Selamat Hari Raya :D

    ReplyDelete