TEMPAHAN EDIT BLOG STILL OPEN TAU~

by - December 27, 2018

Salam semua

wah..pejam celik lagi beberapa hari lagi nak masuk tahun baru, 2019..yakyak yea.
Masih ada lagi ke azam korang yang masih belum tertunai sepanjang tempoh 2018 ini.Ke korang plan nak bawa je azam 2018 ke tahun depan..

Aku masih belum ada lagi azam untuk tahun 2019 ni sebab azam tahun 2018 masih belum lagi tertunai..

Memandangkan tahun ini aku sangat jarang mengupdate blog maka nya aku membuka peluang untuk sesiapa yang nak order tempahan edit blog.Lai lai..supaya hasil editing aku dapat share di blog.

Dan yang mencari stoking dan handsock boleh jugak merisik dengan aku

http://www.wasap.my/60174428730

You May Also Like

0 comments